الأربعاء، 30 ديسمبر 2015

طريقة عمل سلطة الزبادى

طريقة عمل سلطة الزبادى
طريقة عمل سلطة الزبادى

مقادير سلطة الزبادى

1 كوباية زبادى
2 خيار متوسطه
1 فص توم مفروم (ناعم)
نص معلقه صغيره نعناع مجفف
1 معلقه كبيره زيت زيتون
رشة ملح وفلفل

درجة الصعوبه : سهله جدا جدا
تكفى من الافراد : على حسب الكميه المعموله
طريقة التحضير : 10 دقائق الى ربع ساعه


طريقة عمل سلطة الزبادى وتحضيرها

     1.       احضار الزبادى و طبق غويط و شاشه نضيفه
     2.        وضع شاشه نضيفه ف الطبق ونحط الزبادى واحده واحده فوق الشاشه ياريت نحاول ما نوقعش زبادى بره الشاشه ونصفيه خالص من المايه هنسيبه كده لمدة ساعه كامله
     3.        بشر الخيار وياريت نحاول نضغط عليه عشان ينزل المايه بتاعته
     4.        هنجيب الطبق نحط فيه الزبادى ونضيف اليه التوم و النعناع الجاف زيت الزيتون نخلطهم ببعض حتى التجانس
     5.        نحط ع الخيار الفلفل والملح ويضاف الى الزبادى
     6.        وضعه ف الثلاجه لمدة لا تقل عن ساعه (كل مايقعد ف التلاجه كل ما يبقى احلى )
     7.       ممكن نزين السلطه بالشبت المفروم او البصل الاخضر (مفروم) ويقدم بارد وبالهنا والشفا




ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

asdasd asdasdasd asd

asdasd asdasdasd asdasdasd asdasdasd asdasdasd asdasdasd asdasdasd asdasdasd asdasdasd asdasdasd asdasdasd asdasdasd asdasdasd asdasdasd as...